«

»

Okt 10

Bart Brentjens Challenge 9 oktober 2016

Bart brentjes fotokopie

Een prachtige dag voor mountainbiken in Linburg.
De nacht ervoor goed geslapen dus met een goed gevoel het start vak opzoeken.

Dit was lastig overal werden we doorgestuurd. Je gaat links dan rechts en bij de volgend post weer teruggestuurd, maar na veel zoeken en afsnijden ruim op tijd.

10 uur we mogen (moeten) al snel gaat het gas erop en dat is nu net wat ik niet kan maar je moet om enigszins aan sluiting te houden. ik ben een slow starter dus het was direct hard werken.

Het ging prima rechts een stuk weiland in en de koeien aan de kant de mountainbikers komen eraan. Wat ze vergeten waren om de koeienvlaaien op te ruimen je voorganger gooide het netjes naar achter met het gevolg je zat er helemaal onder toen we het weiland afreden.

Al na 10 km voel ik dat ik slechte benen heb en nog erger de linkerknie toont al wat protest.

Het gaat nog goed tot 50 km daarna protesteert de knie helemaal. Ik ben bang dat ik moet stoppen en zo de wedstrijd moet laten gaan. Maar na het tempo wat laten zakken gaat het weer wel.

Maar ik ben bang dat er dit jaar een laatste plaats wordt. Bij 95 km dacht ik afslaan of doorgaan. Het gaat weer redelijk dus door. Er moet toch iemand als laatste eindigen. En Jawel de laatste plaats bij de wedstrijdrijders was voor mij. Niet getreurd overal zou ik rond plaats 400 van de 500 geklasseerd zijn.

Eerst maar afwachten hoe de knie zich nu hersteld.
Klik hier voor route overzicht

 

Klik hier voor mijn passages op film
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>